onsdag 6 oktober 2010

Mera fältträning

Jaha, i söndags åkte vi ut till Uråsa efter att vi lämnat av småhussarna hos respektive barnvakt. Där fick jag äntligen träffa Faxe. Vad fin han va! Jättelik sin pappa Münstergårdens Tyr och Magnus sa att folk han träffat sa att Faxe har ett "Falkentorpshuvud". Vet inte om det är bra eller dåligt.
Trevlig va han iaf och inte alls så som matte minns honom. Vi sprang på tre fält och matte tyckte väl att det gick sådär, bättre i början än i slutet. Jag gjorde så gott jag kunde iaf. Pipan gick väl sådär : ( Inga fåglar heller : (
I helgen som varit så har matte, lillhusse Sigge och lillhusse Viggo varit dåliga. Viggo är fortfarande hemma från dagis medans Sigge repade sig himla bra. Alltså är matte hemma men med oss har hon inte så mycket tid...klippte lite klor och träna apport gör vi. Men iom att Viggo är inomhus så blir det bara snabbrundor med oss. Häromdagen när la familia skulle gå till skogen och träna stoppsignal så såg vi att grisarna varit precis här där vi bor. Matte sa att hon vägrar gå med oss på kvällarna-så rädd är hon för grisarna.
Ha det bra alla och gissa om matte börjar bli nervös för Alingsås 24 okt...


Kram Hella

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar