lördag 4 september 2010

Alissa hemma!

Äntligen kom min bästis hem. Hon har fått bo hos mormor och morfar på Öland hela långa sommaren. Vi började med att cykla upp till Indy och hälsade på. Det har blivit mycket cyklande den sista tiden, husse har kommit på att det är ett smidigt sätt att motionera mig på. Husse och jag va och tog spruta häromdagen, jag skötte mig perfekt! Vägde 17,? kilo.
Mattes telefon är på lagning så hon har den gamla som hon kan blogga med men korten blir så dåliga. Det blev dom iofs med den "nya" oxå säger hon. Hon får väl införskaffa sig en annan då!
Näste helg ska vi åka bil upp till Tidaholm och träna, det ska bli roligt. Det enda matte oroar sig för är att Sigge kommer sakna sin mamma, fast jag tror att det är tvärtom. Matte är ganska fjantig med den lille. Han är minsann inte alltid så snäll ska ni veta, han drar mig både i öronen och svansen ibland. Matte säger att jag kan gå undan men vadå, då kan jag ju missa nåt!
Ja måste berätta om vår lilla träningsgrupp...för tillfället är det 2 storpudlar, 1 kleiner (jag) 1 Weimaraner (Indy) och en jaktgolden (Wilda),men alla har inte träffats än. Vi ska träna viltspår, apportering, lite av varje och samtidigt tränar vi ju passivitet och socialiserar oss! Det ska nog bli bra!
Jag som redan är flugjaktchampion behöver iofs inte träna på så mycket ; )

Hella

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar