torsdag 30 december 2010

Contramarkens VärdePris 2010

Har visst jag och min matte fått. OK matte då. Vi har fått det för att vi har varit så duktiga under året som gått antar jag. Då skulle Carina veta vad jag gjorde ikväll under vår kvällspromenad med matte, Ingvor och Lennart. Hmm likabra att jag erkänner då. Jag smet. Matte ropade och ropade men jag hörde inte. Efter ca 5 min så sprang jag tillbaka till platsen där jag smet och där va matte och gänget. Gissa om jag blev glad av att se dom. Tror att matte va gladast av oss. Hon skulle inte klara sig utan mig : )
Men dethär priset iaf, matte blev jätteglad. Hon fick ett fint brev, trämugg och en inramning av Carina och Bengt. TACK Carina! Min matte är lite rolig vetni för hon pratar och planerar redan NU för nästa års jaktprov. Hon säger att vi ska träna massor apport och lydnad. Bara jag får jaga fågel så blir jag nöjd!
Matte önskar oxå (läs nu carina å Annika ; ) att vi kunde åka på lite träningar ihop igen till hösten. Ett mentaltest hade oxå varit roligt : )
Nu ska visst två småkillar i säng.

Kram HellaBella

Väntar på det magiska 'varsågod'

Väntar på det magiska 'varsågod'

tisdag 28 december 2010

Matte kallar mig tomtemördare

Matte kallar mig tomtemördare

Det här ser matte när hon sitter och äte

Det här ser matte när hon sitter och äter. Tigga? Vad är det?

På godisjakt

På godisjakt

måndag 27 december 2010

Julhelgen

Hej alla!
Hoppas ni haft en skön julhelg, det har vi haft. På julaftons fm så tog husse oss och åkte ut till Osaby och gick en rejäl runda, för vi skulle ju vara själva några timmar på dagen. Snön fastnar i Alissas päls så hon såg ut som en snögubbe. Medans i min päls så räcker det att jag skakar mig så åker den av. Gött. Fast isklumpar mellan trampdynorna, det lider vi båda av. : (
Jaja, när matte och husse varit och krängt kråset hos Ingvor och Lennart så fick vi äntligen följa med till mormor och morfar. Alissa som älskar paket oavsett av vad som är i dom öppnade hur många som helst! Även dom som inte va hennes. Sen hade vi en liten Viggo som bröt ihop för att hon hade tagit hans paket... Jag skötte mig som vanligt. Vågar inget annat ; )
Efter ännu mera mat så åkte vi hem och sov gott i vår säng.
Juldagen bestod i ännu mera promenader, fast inte lika lång som på Osaby. Sen åkte vi till mormor och morfar igen och åt. Julen verkar handla mycket om mat. Inte mig emot. Har jag berättat att jag har börjar snatta mat? Från köksbordet och lite så. Matte va inte glad kan jag säga...
Igår annandagen gick jag, matte, Lissan och Ingvor en långpromenad här i skogarna och jag va lös nästan hela promenaden och va jätteduktig! Både matte och Ingvor sa att jag av duktig. Så det så!
Vi har fått en massa gott av matte, strupe! Det är jul det!
Idag måndag är visst vanlig dag men jag hoppas julen kommer snabbt igen.

Ha det gott alla

tisdag 21 december 2010

Den här sitter på vårt kylskåp. Undra va

Den här sitter på vårt kylskåp. Undra vad den kan betyda? Nån?

söndag 19 december 2010

Sjukstugan är över!

Så, nu är vår sjukstuga över och det är såå himla skönt. Nu kanske matte och husse hinner med mig oxå! Det enda "roliga" vi fått göra är att leta godis inomhus. Nu kan jag alla ställena där matte lägger dom.
Snart är det jul och av erfarenhet så vet jag att vi hundar oxå få paket och jag vet redan vad vi ska få. YIHOO! Matte handlade torkad lever som vi redan fått smaka. Och gissa om det va mums. Tror hon hade lite dåligt samvete när alla va sjuka, och då fick vi det mumsiga för att ha nåt att göra. Nästan så att man vill att dom ska bli sjuka igen ; )
Snart ska vi flytta. Vi ska få ett hus med större tomt, dock inte jättestor men en tomt ändå. Så vi kanske får mer lever ändå, då jag antar att matte och hisse kommer ha massor att göra de närmsta veckorna.
Nu gosa ner mig jämte matte och Alissa. Husse vakar på gris ikväll.

Kram Hella

lördag 18 december 2010

Nu kan matte äta igen. Jag sitter här i

Nu kan matte äta igen. Jag sitter här i väntan på att kanske få nåt...

torsdag 16 december 2010

Promenad mitt i magsjukan.

Promenad mitt i magsjukan.

söndag 12 december 2010

Titta vad alissa hittade i skogen. Fina

Titta vad alissa hittade i skogen. Fina rådjurshorn

Titta vad alissa hittade i skogen. Fina

Titta vad alissa hittade i skogen. Fina rådjurshorn

På språng i osaby

På språng i osaby

torsdag 9 december 2010

Jag börjar bli gråhårig under hakan

Jag börjar bli gråhårig under hakan

tisdag 7 december 2010

Härligt att springa

Härligt att springa

fredag 3 december 2010

Snö!!!

Hej alla vänner!
Visst är det härligt med snön? Jag bara älskar att springa och rusa i den. Alissa tycker oxå det men det fastnar lixom snö som blir till is mellan hennes trampdynor så efter en stund tycker hon inte att det är lika skoj. Men jag, jag rusar tills matte och husse bestämmer att det räcker. Fast igår så gick vi på promenad till dagis och på hemvägen gick vi igenom skogen och där fick vi gå lösa och husse hade pipan med sig och vi va såå duktiga! Kom på inkallning varenda gång!
Men när vi sen kom till torpet där Alissa alltid springer upp till grillplatsen och letar grillrester så stack jag! Jag tänker inte säga var jag var, men husse blåste och blåste. Men jag kom inte. Jag va borta i ca tre minuter. Matte sa att det kändes som 30. Sen kom jag och matte och husse blev jätteglada. Fast matte sa att jag inte fick göra så mer...hon hade visst hunnit tänka dom värsta tankarna om vad som hänt mig.
Idag fick vi gå på promenad med matte, Sigge och Ingvor. Jag fick vara lös och visst va jag duktig. Fast huset som har höns drar en del...
Nu ska vi iväg på fika.

Hella

onsdag 1 december 2010

Jag och sigge leker med bollen. Vi är ve

Jag och sigge leker med bollen. Vi är verkligen kompisar