onsdag 24 februari 2010

Gott i sängen


Här ligger jag och gottar mig mellan mattes ben. Kan inte fatta att hon tycker att det är trångt?

söndag 21 februari 2010

Hår


Såhär mycket hår har vi blivit av med just nu och fått våra klor klippta

lördag 20 februari 2010

Ännu mera sjukhelg : (

Min goaste lillhusse Viggo är nu sjuk : ( Han som alltid brukar busa och stoja, men nu sitter eller ligger han mest och matte och husse springer för fullt å hans vägnar. Dricka, glass och annat gott får han. Man kanske skulle pröva på att bli sjuk. Fast den där äckliga medicinen han får i rumpan skulle man ju kunna vara utan. Hoppas verkligen att han blir frisk snart.
Jag har nu kommit på att det har kommit så mycket snö att jag kan kliva över stängslet husse satte upp innan jag kom. Både matte och husse har fått jaga mig. Dom har inte varit nöjda kan jag säga. Imorgon är det hundskola igen men det har kommit så mycket snö att vi nog inte kan vara på bollplanen som vi brukar, vi får helt enkelt se imorgon hur det bli. Nu ska jag busa lite med min andra lillhusse Sixten innan han ska gå och lägga sig.

HellaBella

fredag 19 februari 2010

Bus


Bus på lekmattan

tisdag 16 februari 2010

2 hökar


Matte kallar oss hökar varje gång det vankas mat. Undra varför?

Väntar


Denna eviga väntan på nåt gott. Och när Sixten äter vet jag att det är värt att vänta. Han tappar alltid nåt. Idag blev det Ingvors hem bakade bröd :) jättegott

måndag 15 februari 2010

Samsas


Alla vi kompisar samsas på lekmattan. Och Hazel, det finns plats för dig oxå :)

söndag 14 februari 2010

Kalmar & sjukhelg

Hejsan svejsan!
Denna helgen har det inte hänt så mycket, matte tog Sixten och åkte till Kalmar och husse va hemma med oss. Men, husse har halsfluss och tycker mest synd om sig själv. Vi har varit nere i skogen några gånger och sen har Ingvor och Lennart varit ute med oss. Dom tycker vi om...MASSOR! Så fort dom kommer så VET vi att vi ska gå ner till skogen och springa. Då hoppar, gnäller, skäller och gnyr jag och Alissa, och matte tycker att vi blir lite jobbiga som far runt mellan allas ben.
Mattes kompis Jossan har hittat 2!!! utställningar som vi ev ska på, jag har aldrig varit på utställning men Alissa har varit på massor visst. Kan hon sköta sig där så ska säkert jag oxå kunna det.
Husse klippte våra klor ikväll och jag stod helt blickstilla. Och fick så mycket beröm. Alissa däremot tycker inte om att få sina klor klippta, matte brukar därför be husse att hålla i henne när dom ska klippas, men det ska inte behövas med mig minsann.
På nätterna har jag mått lite dåligt : ( häromnatten råkade jag spy på husse och på Sixtens lekmatta : ( Den har varit med om mycket den där lekmattan
Ikväll blev jag lite besviken på husse för han tar nästan alltid med sig Alissa på roligheter och nästan aldrig mig : (
Matte säger att min tid kommer, men närdå? Ska jag vänta hela livet eller?

Nu ska matte och jag hoppa i säng, tror att matte ångrar att jag och Alissa får sova hos dom i sängen, hon klagar varje kväll att hon inte kan sträcka på benen, att det är trångt eller att det är grusigt. Men vi trivs jättebra i sängen, tänker inte sluta sova där. NO WAY!

Natti HellaBella

torsdag 11 februari 2010

Ingen rast


Och ingen ro tycker Alissa

lördag 6 februari 2010

Plättar


Gissa var vi håller hus när sixten äter Plättar?

fredag 5 februari 2010

Kul aktivitet


Lillhusse och kompis isac blir dragna av min kompis Indy

torsdag 4 februari 2010

Här är jag


På sixtens lekmatta som vanligt

tisdag 2 februari 2010

Mat igen!


Här sitter jag som vanligt och väntar.. Lillhusse hade lite kladd på fingrarna som jag kunde hjälpa honom med iaf

måndag 1 februari 2010

Utställning?

Jaha, här har hänt så mycket att jag inte vet var jag ska börja. Det allra bästa är att jag nu vet varför Alissa alltid är så nöjd efter att ha varit ute med Ingvor och Lennart, säger bara KÖTTBULLAR! Och jag har oxå fått ta del av denna delikatess : ) Lennart tycker nog att jag är lite jobbig när dom kommer och hämtar oss jag hoppar av ren glädje på honom och det enda jag tänker på är den där köttbullen. MUMS!
Husse har lärt mig att jag ska sitta när han blåser på andra sidan av pipan och jag gör det varje gång, han säger att jag nästan redan sitter när han har tänkt blåsa, då är man snabb ju : )
Matte låg sjuk några dar vilket va tråkigt för hon orkade ingenting men sen när husse kom hem så va jag så uttråkad att jag inte kunde vara stilla. Det är inte ofta jag kan vara stilla när jag tänker efter. Det skulle vara när jag sover då...
Denna söndagen va det ingen valpskola för tjejen som håller i den skulle till en annan stad och köpa bröllopsklänning. Kunde hon inte ställt in det för vår skull? Matte sa oxå nåt om bröllopsklänning men då försvann husse, varför vet jag inte. Verkar vara känsligt ämne det där.
Matte va inte så nöjd med mig när jag tuggat sönder båda av hennes gympaskor : ( men vadå lämnar man oss hemma i 2 timmar för att gå på stan så vad kan man förvänta sig och mycket riktigt hon hade inte handlat nåt till mig heller. Men den där Sixten som är min kompis vid matbordet han får minsann grejor...orättvist. Matte köpte nya gympaskor i lördags och även då fick vi va själva. Då tuggade jag på Viggos och husses skor ist : )
Matte pratar om att hon vill ställa ut mig, undra vad det är det finns ju bara en som mig? Söt, charmig, glad, påhittig och livlig. Kan bara sluta på ett sätt - att jag vinner rubbet! Matte letar efter nån liten till att börja med, kanske lika bra det.
Nu har jag inte så mycket mer att förtälja...

Kram HellaBella