lördag 26 februari 2011

Sigge och lammen.

Sigge och lammen.

En nyvaken prins

En nyvaken prins

Inte nu heller...

visade Alissas prover någonting : ( Så Alissas doktor Rolf skulle grunna på hur vi skulle gå vidare. Matte står helt svarslös. Inga olyckor har iofs hänt hemma på flera veckor nu men det kan ju bero på att Alissa blir rastad ganska ofta.
Nu till nåt annat tråkigt... matte och husse har bestämt att vi inte ska sova hos dom på natten längre : ( Matte säger att hon sover så himla dåligt och mest pga av mig då jag far rätt mycket i sängen. Alissa lägger sig och ligger sen kvar där resten av natten. Men så i vårt "gästrum" satte matte å husse in en säng till gäster och Vips så hade vi hundar tagit över den. Låg och bra är den för Alissa plus att det alltid ligger kläder i den som är så mysigt att bädda in sig i. Så nu två nätter har matte stängt dörren in till dom och hon säger att hon faktiskt sovit bättre : ) När matte är glad är alla andra i familjen glada. Så är det nog hos er oxå!
Men visst hade vi hellre legat hos matte å husse men men...
Idag pös husse tidigt på morgonen, dom skulle ha jaktprov ute på Osaby och han skulle hjälpa till, med vad vet jag inte. Grythundsklubben ska gå jaktprov där idag och imorgon.
Nu har matte tagit semester en viss helg i Juni och då ska vi visst åka bil långt och träffa en massa andra münstrar och folk. Matte ser fram emot detta och pratar redan hur skoj det ska bli. Nämner vin tycker jag minsann... Matte saknar Carina oxå : ) Matte tycker att hon är så himla bra och goo. Nu är det längesen vi träffades!!!
Och tänk att JAG ska få dela rum med SnyggHatjo YIHOO haha där kan ni andra minsann vara avis på lilla mig.
Pga hundhelg lutar det åt att hårdrockshelgen blir inställd : ( Matte säger att man inte kan åka på allt. Men vad är fylla och att lyssna på bra hårdrocksband mot en hel helg med bara münstrar? Mest för att det är jobbigt att vara utan barnen säger hon. Alltså är hon mer hundmänniska än hårdrockare ; )
Nu ska matte gå och väcka Sigge, idag va han visst en redig sjusovare

SnyggHella??

Alissa i gästrummet

Alissa i gästrummet

fredag 25 februari 2011

torsdag 24 februari 2011

Husse har lockat räv..

Husse har lockat räv..

söndag 20 februari 2011

Kikar när småhussarna badar

Kikar när småhussarna badar

Bonn/skogs safari

Igår rastade matte mig sen åkte dom iväg hela familjen och lämnade mig hemma : (
När dom kom hem ca 2 timmar senare fick jag minsann höra vad dom gjort och varit. Dom hade packat in sig i bilen alla och kört ut mot Osaby. Matte hade visst fått höra att där fanns nyfödda lammungar.
Först donade husse med en massa saker och sen tittade dom på kossorna och alla lammen. Matte sa att lammungarna va -döösöta.
När dom körde för att mata rådjuren så såg dom visst både rådjur och älgar! Matte stannade i bilen för hon har "respekt" för stora djur sa hon.
Matte tror att Sigge blir bonne när han blir stor, han älskar alla djur-stora som små fast iofs så säger han -rädd när han är inne hos kossorna. Inte konstigt för dom är stoora. Och då menar jag bautastora.
Nästa gång det blir safari vill jag minsann följa med. Jag får aldrig följa med på nåt skoj. Enligt mig då.
Nu ska visst matte dona vidare här hemma. Hon är aldrig still.

Hella

fredag 18 februari 2011

Matte hemma!

Och gissa om jag är glad. Min matte är den bästa matten och jag har saknat henne massor. Så när hon kom hem så fick hon inte vara ifred alls, jag terrade henne hela kvällen och hela natten sov jag hos henne.
Alissas ultraljud visade ingenting. Nu börjar matte bli orolig, inga prover visar nånting. Dom tog nya prover som skulle ta en vecka så på tisdag hoppas vi få svar. Farbror djurdoktor trodde det kunde vara nåt med binjurarna. Fast matte va ändå lite glad för dom hittade inga tumörer eller konstigheter i Lissan.
Nu ska matte plocka vidare här hemma

Hella

måndag 14 februari 2011

Finland

Min matte åker till Finland imorgon med sitt jobb och kommer bli borta 3 hela långa dagar. Alissa får bo hos mormor och morfar då husse kan ha svårt att komma ut med henne så ofta som matte vill. Jag kan ju inte fatta varför man vill åka till Finland. Man fattar väl inte vad dom säger ens. Oxå håller vi tummarna för Alissa imorgon, mormor ska ta henne till vetrinären. Gissa om matte kommer vara nervös. Så nu vet ni varför inte jag uppdaterar på några dagar.

Ha det fint alla

Kram Tjuven

Här är tjuven :-)

Här är tjuven :-)

söndag 13 februari 2011

Alissas prov...

Visade NADA : ( Så nu är ultraljudbeställt till henne på tisdag. Håll tummarna...

Hella

lördag 12 februari 2011

TJUV!

Matte säger att vi haft besök av en tjuv. Den där tjuven råkar vara jag... Oj oj allt som glöms framme snor jag. Sigge la en kaka på soffan jämte matte när vi hade fikabesök av mattes tvillingbror Henke så sa Henke -ska du inte ta bort den så inte Hella tar den? (den innehöll choklad) -Nej sa matte hon skulle inte våga ta den så närma mig. Men sen så vips så kunde jag inte hålla mig längre och slängde mig över den fast matte satt 10cm ifrån. OJ OJ vad arg matte blev. Grävde ut den ur min mun och bannade mig.
Matte säger att jag är besatt av mat. Nåt har hänt för sånhär har jag inte varit innan. Konstigt, men jag känner sånt sug...
Nu ska matte baka mer godheter visst...blåbärspaj och knäckebröd...MUMS

onsdag 9 februari 2011

Ledsen matte : (

Min matte är lite deppig...vår Alissa har varit hos djurdoktorn och tagit en massa prover. Nåt är tokigt med henne. Hon har kissat inne till och från ett bra tag nu och efter helgen och måånga kissningar inne så ringde matte djurdoktorn. Nu väntar vi på provsvar...
En annan sak som gör matte ledsen är att jag tar mat från bordet : ( Usch och fyy på mig. Senast igår tog jag falukorv (mums) från Viggos tallrik. Matte hörde allt och kom som ett skott till köket och gav mig bannor. Falukorvsbiten va då långt ner i halsen på mig. Hon grävde förgäves i munnen på mig. För min matte tror att om man lixom inte "vinner" på att sno mat så slutar man med det. Jag har snott tre gånger nu på kort tid och vunnit (YES) på det. Lite bannor rör mig inte.
Idag har vi tränat lite på pipan och matte tycker att jag är duktig : ) Kul att man gör nåt rätt iaf

Kram Hella

måndag 7 februari 2011

Vi tar ingen plats i sängen alls

Vi tar ingen plats i sängen alls

lördag 5 februari 2011

Kelar med husse en lördagsmorgon

Kelar med husse en lördagsmorgon