tisdag 31 augusti 2010

måndag 30 augusti 2010

lördag 28 augusti 2010

Fjäsk



Cykeltur

Idag har husse cyklat med mig. Han säger att jag springer som en galning...

fredag 27 augusti 2010

Tittar på jaktfilm



Äntligen hemma!

Hello alla!
Äntligen kom husse matte och småhussarna hem, dom har rest låångt med bil och båt för att komma till nåt Legoland. Jaja, jag har fått bo hos Indy och hans matte är lite strängare än min ; ) Så fort vi skällde så åkte vi in i skamvrån, alltså Indys skamvrå- toaletten. Petra sa att vi väcker lille Lucas som sover och Indys husse som jobbar på natten och sover på dagen. I skamvrån sa vi inte ett ljud. Fast vi fick inte sitta där några längre stunder som tur va. Idag är matte och husse tråkiga, plockar och tvättar. Men vad gott det va att få sova i matte och husses säng inatt! Hos Indy får man inte sova i sängen. Matte laddar för helgen i Tidaholm och nu har vi inte tränat stoppsignal på några dagar så vi har lite att ta igen. På söndag börjar vår lilla träningsgrupp : ) Matte och husse har dragit ihop några som ska träna lite allt möjligt på söndagmornarna, det ska bli roligt. Det blir visst en del pudlar och en golden och jag har bjudit in Indy oxå : )
Nu måste matte plocka vidare...

Hella

lördag 21 augusti 2010

Badidioter :)



Funderar om jag ska hoppa i



Contramarken

Var och hälsade på Mamma Elda och syrran Hazel. Det var kul, vi fick springa som galningar på fältet utanför....


Hazel

Jag

Hazel och jag

fredag 20 augusti 2010

Fredagsmys...

Fredagsmys...

Grod jakt



Bock


Hej alla!

Igår fick jag följa med husse när han jagade bock. Han sköt en liten bock som jag fick spåra upp. Fatta vad kul jag hade. Innan på dagen tog husse med mig på en cykeltur det var med kul, jag sprang som en galning... Nu pratar husse om promenad. Han gillar nog mej. Men jag tror nog att han ska träna stoppsignal med mig. Ja ja jag ska försöka lyssna om det inte är nått annat som är roligare...

HellsBells

söndag 15 augusti 2010

Lite kort

Här är lite kort från semestern. Kort på Alissa, Findus och Alfons. Ser ni skillnaden på vem Mattias har i knät? Knappt så jag gör : )
Nu är det läggdax och internetet har krabbat så det räcker och matte är trött.
Oj, ett gullekort på Sigge råkade komma med ; )

HellsBells

fredag 13 augusti 2010

Semester och barnbarn

Hemma igen från Öland och jag måste nog säga att jag redan saknar ön. Vi har gjort såå himla mycket roligt och det hela började med att husse sa att matte va fräck och ringde och bjöd in oss till Alissas "valp" Frippe som bor på södra Öland, vi körde läänge innan vi kom dit. Dom blev jätteglada att vi kom och dom hade en jättelitenkille på 14 veckor, matte har tyvärr glömt vad han hette. Men han hade en Gråsidingens mamma. Frippe va lika go och glad som matte minns honom. Han va lite jobbig mot mig iofs och skulle jucka på mig. Sen busade jag med valpen oxå! Vi fick trevligt fika och en trevlig pratstund och Sigge fick en massa brum brum maskiner. Båda småhussarna fick åka traktor så ni kan ju tänka er vilket äventyr dom fick vara med om.
Nästa dag åkte vi till nästa "valp" Findus som oxå bor på södra Öland och där bodde oxå Alfons, Alissas barnbarn. Han va jättefin, kort kommer sen säger matte. Oxå gott fika och trevligt prat och jag och Alfons lekte jättemycket. Hos dom bodde Rex oxå, en blandras mellan drever och tax. Alltså har jag fått träffa en massa roliga hundar dessa dagar. Jag tror att Alissa blev kär i Rex för dom busade från det vi kom till när vi åkte. : )
Men nu är vi hemma igen och min matte ligger sjuk : (

HellsBells

Nu åker vi hemåt



onsdag 11 augusti 2010

tisdag 10 augusti 2010

Såhär kul har alla på Min födelsedag



GRATTIS PÅ MIG!

YIHOO idag blir jag 1 helt år! Och alla syskonen oxå förstås.Grattis till oss!! Vi är på Öland och vi har sprungit på både rapphöns och fasan. Jag har inte lyssnat på pipan så husse är lite sur på mig. Igår kom han på mig att springa över till ängen jämte stugan och jaga lite själv. Han blev inte glad kan jag säga. Ops!
Alissa är ganska slö måste jag säga, hon är skendräktig och bäddar mest för hennes valpar hon tror sig ha. Toktant!
Matte och husse är lediga nästan tre veckor till så nåt skoj ska vi väl hitta på. Nästa vecka ska vi hälsa på mamma och Hazel igen, det ska bli skoj.
Husse sa att det blir ingen äng idag för jag är lite halt : (
Vänster bak och ingen vet vad som hänt. Idag blir det lugna gatan alltså, men det är ok för det är varmt ute idag. Snart ska lillhussarna och matte och husse åka och bada så vi dogs får klara oss själva en stund.

Kram alla 1åringar idag!

HellsBells

SlöAlissa :)



tisdag 3 augusti 2010

måndag 2 augusti 2010

Ha detta trodde ni aldrig.


Att lilla jag skymmer stora Indy :)

söndag 1 augusti 2010