lördag 26 juni 2010

Sommar!

Då har det gått ett tag sen vi skrev nåt jag och matte så jag tänkte uppdatera lite. Min kompis Indy kom och bodde hos oss några dagar vilket va kul, jag va lite uppspelt första dagen men sen visade det sig att Indy va rätt trist : ( Inte en enda gång som vi busade. Han hade med sig sin säng som både jag och Alissa nyttjade, så nu vill vi att matte köper en sån till oss. Bia bädd heter den visst.
Jag har simmat varje dag : ) Det finns inget roligare. Jag hämtar ALLT som kastas ut åt mig. Hämtar dummys, pinnar, fåglar, leksaker och idag även fisk : )
Husse fiskade två aborrar åt Sixten men jag va snabb och plockade upp en ur hinken och tuggade ihjäl, matte skrek rätt ut och jag fattade ingenting.
Alissa är på semester förresten, hon har följt med mormor och morfar till Öland. Nästa gång tycker jag att det är min tur att åka på semester.
Snart ska vi på valpträff. Konstigt med valpträff då jag inte känner mig som en valp, utan mer som tuff unghund. Har börjat mopsa mig när jag ligger på tomten och andra hundar går förbi. Då morrar jag och kan springa fram till staketet och skälla. Fast då brukar matte komma morrande och ta mig i nackskinnet. Inte så skoj.
Nu säger matte att det är läggdax och som vanligt är det bäst att lyda ; )

Natti

Hella

Husse och jag är bästisar



Jag och en aborre



Här gillar jag att vara



torsdag 24 juni 2010

tisdag 22 juni 2010

måndag 21 juni 2010

Har nog glömt att säga


Att indy ska bo hos oss några dagar då hans familj är utomlands. Det tycker jag är toppen

Såhär har jag kommit på att det är skönt att ligga



lördag 19 juni 2010

Tror ni


Att matte va glad när hon kom hem?

torsdag 17 juni 2010

onsdag 16 juni 2010

Båthundar



Älskar att åka båt :)



Åker båt


För första gången. Mattes födelsedag och allt :)

måndag 14 juni 2010

Här ligger vi och väntar på bättre tider



Uppdatera...

Jaha, då va åter en helg på underbara Öland över. Det enda negativa jag har att säga om mormor och morfar är att jag inte får vara i varken soffor eller sängar. Annars är allt toppen! På lördag morgon började matte kasta dummy och göra en massa konstiga övningar med mig. Förstod nog inte riktigt allt men vad skoj vi hade. Matte säger att nu i början ska vi köra små korta pass med vila emellan, men jag vill inte vila, det gör jag när jag blir gammal. Jag vill helst springa hela tiden : )
När vi gjort samma övning flera gånger så fattade jag lite bättre.
Husse la ett släpspår med en kricka åt mig också, det va spännande men ta den den döa fågeln i munnen va sådär. Husse fick stoppa in den i munnen och säga "håll fast". Spottade ut den några gånger också. Men för att vara första gången gick det (nog) bra.
Matte och husse tog med bara mig till en bondgård som har djur som man kan åka och titta på. Alla djuren hade nog inte flyttat in än för det fanns bara katt, lamm och gris. Gissa om det va spännande med alla lukter...Grisarna va även lite otäcka...
Sen gjorde vi nåt mindre spännande...gick inne i staden Borgholm. Matte sprang i affärer och utanför satt jag och husse. Såg minsann att det fanns fler hussar och hundar som satt och väntade på sina mattar som va och sprang i affärer. Är det nåt bara mattar gillar?
Jag skötte mig som vanligt och husse och matte va nöjda!
Nåt dom inte har varit så nöjda med är att jag och Alissa ätit en massa gräs som sen har kommit upp... och ibland fastnar det där bak på oss...
Nu har matte annat för sig än att sitta här och skriva.

Hella

torsdag 10 juni 2010

Sjuk lillhusse


När min ena lillhusse är dålig vill jag gärna ligga jämte honom :)

söndag 6 juni 2010

Äntligen hemma!

Nu har vi kommit hem från Öland, det är som matte säger Borta bra men hemma bäst! På Öland har vi grävt lite, gått promenader, lekt och sprungit. Vi har haft superskoj. Nästa helg ska vi dit igen, fast med hela Taikonklanen.
Jag undrar vad matte och husse gjort hela helgen utan oss? Matte sa att det kändes konstigt att promenera utan oss hundar. Vår granne här jämte har skaffat en katt som är ute i trädgården ibland, Sixten tycker att katten är söt men jag, jag vill jaga den. Det gjorde jag häromkvällen men så skrek husse på mig och jag kom på mitt i allt att det lönar sig att lyda, så det gjorde jag. Både matte och husse blev glada. Men visst är det spännande att titta lite på kissen över stängslet...
Nåt vi inte har gjort på Öland är att bada. Så matte får gå ner med oss till sjön imorgon på sin lediga dag minsann. Hon visade att hon köpt en ny badleksak åt mig : )
Nu ska jag vila upp mig efter helgen med mormor och morfar

Hella

fredag 4 juni 2010

Öland nästa!

Jag och Alissa är på Öland med "mormor och morfar" och lever livet! Vi har stor tomt och jag har hittat ett ställe där jag tom får gräva! WOW det får jag inte göra hemma. På söndag kommer vi hem och då berättar jag mer vad vi gjort.
Ps matte och husse saknar nog oss hemma

Hella